HomeSocietatMovem Tortosa denúncia que el servei de recollida d’animals porta més d’un...

Movem Tortosa denúncia que el servei de recollida d’animals porta més d’un any prorrogat

Movem Tortosa ha recordat que l’actual contracte del servei de captura, acollida, alimentació i manteniment d’animals de companyia abandonats o perduts de l’Ajuntament de Tortosa, en mans de l’empresa Seproanimal -coneguda com El Corralet- està vençut i porta prorrogat des de fa més d’un any, cosa que el principal grup de l’oposició considera “una mala praxi més del Govern de Roigé”.

La formació progressista assegura que el contracte amb El Corralet va finalitzar el 27/01/2021 “sense possibilitat de pròrroga, tal com establix la clàusula cinquena del Plec de Clàusules Administratives Particulars del contracte antic”. Per això, Movem considera que no és possible una “pròrroga tàcita”, i que s’està prestant un servei “per una via de fet sense contracte en vigor”.

Jordi Jordan, portaveu de Movem Tortosa, ha manifestat que “tot el que envolta la gestió de la gossera municipal és un desgavell que arrosseguem de fa anys, lligat a la manca de transparència i a la mala gestió. Portem més d’un any demanant informació i exigint que acabe el contracte amb El Corralet, però la realitat és que s’estan saltant tots els terminis establerts”.

L’anterior concurs, per al període 2018-20, va estar envoltat de polèmica, perquè les protectores d’animals qüestionaven els mètodes d’El Corralet. Durant este temps, han interposat diverses denúncies contra l’empresa adjudicatària per incompliment d’algunes de les seues obligacions.

L’equip de govern, però, assegurava, a finals de l’estiu passat, que el contracte no ha estat mai incomplert, tot i que el seu desplegament era “millorable”. Ara, fonts oficials del consistori asseguren que els tècnics estan avaluant les propostes presentades al nou concurs, que inclou requisits més concrets sobre com s’han de gestionar o promoure les adopcions i altres aspectes, per a poder fer l’adjudicació de forma imminent.

S’hi poden presentar tant les protectores d’animals, sempre que acrediten experiència i recursos, com empreses del perfil de Seproanimal, tot i que les protectores demanaven que només hi optessen este tipus d’entitats.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 88 = 90

Últimes notícies