HomeTerres de l'EbreNomen Foods presenta Bayo Expert, un nou arròs per a l’alta cuina

Nomen Foods presenta Bayo Expert, un nou arròs per a l’alta cuina

L’empresa de Deltebre Nomen Foods, vinculada a Arrossaires del Delta de l’Ebre, ha presentat una nova gamma d’arrossos destinats a l’alta cuina. Es tracta de Bayo Expert, que s’oferix en les varietats carnaroli i carnaroli reserva. Bayo Expert és un arròs cultivat als arrossars del Mas Tramontano  de Deltebre, un enclavament protegit i conegut antigament com les Goles de l’Ebre.

Les singulars característiques i fertilitat del terreny, al costat de l’ús de mètodes tradicionals del cultiu i en el cas de la varietat reserva un procés d’envelliment durant 12 mesos en sitges, fan que el gra de Bayo Expert siga d’una qualitat extraordinària i presente una extrema capacitat d’absorbir el sabor dels aliments. La presentació del nou arròs Bayo Expert es va fer la setmana passada en el marc del Fòrum Gastronòmic de Barcelona i va anar a càrrec del xef ebrenc Fran López, que compta amb dos establiments amb estrella Michelin.

Bayo és la marca d’arròs de Nomen Foods per al sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering. A més, el grup d’alimentació Nomen Foods, produïx i comercialitza els productes de les marques Nomen, i Segadors del Delta. Nomen Foods compta amb una planta de producció a Deltebre, que dona ocupació a 68 treballadors i compta amb el proveïment d’arròs de 5.500 hectàrees de la zona del Delta de l’Ebre.

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 10

Últimes notícies