HomeSalutNomés 4 positius de coronavirus després de fer 2.966 proves en residències...

Només 4 positius de coronavirus després de fer 2.966 proves en residències de gent gran i de discapacitats de l’Ebre

Segon ha informat el Departametnt de Salut l’atenció primària de les Terres de l’Ebre, va finalitzar el passat divendres el mapeig de les 34 residències de gent gran i de discapacitats seguint les indicacions de l’estratègia del Pla d’acció en l’àmbit residencial, on es recomanava realitzar PCR als usuaris de les residències tot i ser asimptomàtics. D’aquestes manera es poden prendre decisions ràpides si cal aïllar alguna persona que sigui un cas confirmat. De les 2.966 PCR realitzades només les de 4 residents han estat positives.

Aquesta tasca a les residències s’ha complementat amb la col·laboració de Metges Sense Fronteres (MSF) que conjuntament amb personal de la regió sanitària, l’atenció primària i l’Agència de Salut Pública han realitzat visites a sis residències a Amposta, Ulldecona, Tortosa -Sant Miquel Arcàngel-, el Perelló, Gandesa i Móra la Nova

Durant aquestes visites MSF ha assessorat els equips directius i professionals de les residències en l’avaluació de riscos i implementació de mesures d’higiene i protecció per reduir la transmissió dins dels centre i millorar el maneig dels casos en cas que n’hi hagin hagut o n’apareguin. Entre altes han assessorat en qüestions de desinfecció i creació de zones i circuits diferenciats als centres.

Des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre han volgut agrair a tots els professionals de les residències el treball fet, ” tota la implicació, dedicació i col·laboració amb els professionals de salut per treballar com un equip per donar la millor resposta a les persones que viuen en aquests centres”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 28 = 38

Últimes notícies