HomePolíticaNorma Pujol: “Estem aconseguint convertir les Terres de l’Ebre en un territori...

Norma Pujol: “Estem aconseguint convertir les Terres de l’Ebre en un territori que agradi”

La secretària general de la Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana, Norma Pujol, després de la reunió de la Coordinadora Institucional del partit, ha destacat la importància; “de treballar en xarxa per crear sinergies i anar coordinats en tot allò que fem des dels diferents àmbits on Esquerra tenim representació i  la capacitat de governar per fer que els projectes puguin ser una realitat”.

Pujol ha reivindicat que “estem aconseguint convertir les Terres de l’Ebre en un territori que agrada”.  En aquesta línia ha apuntat que “treballem conjuntament des de totes les institucions en un projecte comú i compartit, generant oportunitats que s’estan materialitzant i convertint, ara, en realitats”.

Un fet que està permetent aconseguir captar inversions de manera ordenada, ser més competitius en àmbits com l’economia blava, l’agroindústria o el turisme, i en definitiva, “millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes.”

 “Quan Esquerra Republicana estem forts institucionalment el territori és capaç d’avançar i de transformar-se, i per assegurar aquest progrés en valors de sostenibilitat i modernitat és molt important retenir el talent i arrelar la població, un fet que només és possible si som un territori que agradi.” Ha afirmat Pujol.

A menys de cent dies de la convocatòria electoral del maig, Enric Adell, secretari de política municipal de la Federació, ha anunciat que “en aquests moments Esquerra Republicana tenim més d’una quarantena de llistes tancades, quan l’any 2019 en vàrem fer un total de quaranta-sis; i estem molt contents perquè n’estem fent en pobles on llavors no n’havíem fet”.

Adell ha avançat que “confiem mantenir, com mínim, el número de llistes electorals de 2019, incrementar el número de regidors i regidores, arribant als 220, i augmentar el número d’alcaldies. Volem continuar sent la primera força municipalista, i amb la il·lusió amb la que es presenta la gent pensem que és un objectiu assolible”.

Xavier Faura, regidor i alcaldable d’Esquerra per Tortosa, ha reclamat “que les Terres de l’Ebre estiguin liderades per Tortosa”. Tot afegint que “és un win win; les Terres de l’Ebre necessiten a Tortosa, i a la vegada Tortosa necessita les Terres de l’Ebre”. És per això que treballarà  “perquè a les eleccions vinents a Tortosa sigui republicana i lideri les Terres de l’Ebre”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies