HomeEducacióPrimera reunió del grup laboratori per a la constitució del Consell de...

Primera reunió del grup laboratori per a la constitució del Consell de la Infància de Tortosa

Este divendres 3, el saló de plens de l’Ajuntament de Tortosa ha acollit la primera reunió del grup laboratori per a la constitució del Consell de la Infància de Tortosa. Es tracta del primer pas que servirà per a definir, amb les aportacions dels xiquets i xiquetes participants, quin funcionament proposen per al Consell així com quines matèries volen tractar-hi, entre altres qüestions.

El grup laboratori compta amb una trentena d’infants de la ciutat. L’integren dos representants de sext de primària de cadascuna de les escoles de Tortosa i dels cinc pobles. En el decurs de les pròximes setmanes, el grup durà a terme noves trobades per a seguir avançant en el procés fins poder fer la constitució del Consell de la Infància de Tortosa.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i la tinent d’alcalde d’Educació, Cinta Espuny, han donat la benvinguda als integrants d’este grup laboratori i els han agraït la implicació. En este sentit, l’alcaldessa ha manifestat “la necessitat d’escoltar totes les veus de la ciutat, a l’hora de definir com volem que siga Tortosa. En este procés hi intervé tota la ciutadania: l’adulta, però també volem que la gent més jove es puga implicar en la presa de decisions, ja que també són part de la ciutadania“, ha apuntat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies