HomeEsportsNou projecte per a tenir hoquei patins a l'Ametlla de Mar

Nou projecte per a tenir hoquei patins a l’Ametlla de Mar

ESPORTS // Aprofitant l’inici de les inscripcions de cara a la propera temporada, el Club Patí l’Ametlla de Mar ha anunciat novetats importants a l’entitat, com la creació d’una escola de patinatge i l’impuls a un equip d’hoquei patins.

El club del Baix Ebre, pendent com la majoria de poder funcionar amb normalitat, insistix en la creació d’una escola de patinatge que formarà patinadors i patinadores, ja siga per al patinatge artístic, modalitat ja consolidada dins el Club, com per a l’hoquei patins, un dels projectes més ambiciosos de l’entitat de cara als propers anys, com reconeix el seu president Albert Martínez. “Volem seguir evolucionant i apostar per la creació d’una secció d’hoquei patins, arran de les consultes que hem rebut per la possibilitat de realitzar al nostre club la seua pràctica, i hem cregut oportú ser valents i apostar per esta modalitat esportiva”.

Espera que la secció siga aviat una realitat: “crearem dins el club l’escola de patinatge, amb la finalitat que tots els que ho desitgen puguen triar entre la pràctica del patinatge artístic o l’hoquei patins, el nostre objectiu és presentar aviat el nostre primer equip d’hoquei patins”, de moment ja han rebut algunes propostes “tenim un grup de nens i nenes entre 6 i 8 anys interessats en la pràctica de l’hoquei patins, i de moment començaran amb l’entrenadora responsable de patinatge, Nerea Bertomeu, però estem buscant un tècnic per a portar la preparació específica de l’hoquei patins”.

El Club ja ha obert el període d’inscripcions a la propera temporada. És més, per a tots aquells que es vegen atrets per l’activitat i encara no hagen pres una decisió, el Club posa a la seua disposició gratuïtament tant els patins, com unes classes de presa de contacte durant dos dies, perquè es puguen acabar de decidir.

 

Segon intent

No és la primera vegada que a l’Ametlla de Mar es presenta un projecte per a la creació d’una secció
d’hoquei patins. L’any 2009 es va produir un intent, amb gestions molt avançades amb la Federació Catalana de Patinatge. En principi s’havia d’encarregar de la preparació Josuè Lidón, exjugador del CP Mollerussa, resident a l’Ametlla de Mar, un dels principals impulsors del projecte que finalment no es va fer realitat, i ara sembla que compta amb més possibilitats de funcionar. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

33 + = 38

Últimes notícies