HomeSense categoriaNova edició del premi de narrativa curta i del premi de poesia...

Nova edició del premi de narrativa curta i del premi de poesia Vila de Flix

TERRES DE L’EBRE // L’Ajuntament de Flix ha fet publiques les bases de la quarta edició del Premi de Narrativa Curta Vila de Flix i de la tercera edició del Premi de Poesia Vila de Flix. En les dos convocatòries, hi ha les bases específiques de les modalitats adult i jove de cadascun dels premis.

En tots dos casos, la temàtica és lliure. En les modalitats adultes, hi poden participar persones majors d’edat al 31 de desembre de 2021. En la modalitat jove de cada premi, joves de 14 a 17 anys al 31 de desembre de 2021. Les obres s’enviaran en llengua catalana i en format Pdf a l’adreça electrònica pdc@flix.cat. La data límit de presentació de les obres d’ambdós premis i les respectives modalitats és el 2 de juliol de 2021. El jurat qualificador estarà format per quatre membres: un representant de la revista local La Veu de Flix, un representant del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), un escriptor local i el president del jurat, Andreu Carranza Font en el Premi de Narrativa i Albert Guiu Bagès en el Premi de Poesia, tots dos escriptors del municipi reconeguts en l’àmbit literari. Tots els membres del jurat són assignats per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Flix.

L’entrega de premis se celebrarà el 14 d’agost de 2021 i és condició obligada assistir a la recollida del premi per obtenir-lo. Prèviament es comunicarà als guanyadors que han estat premiats i hauran de confirmar l’assistència. En cas d’impossibilitat d’assistir-hi per força major, s’haurà d’assignar una persona per recollir el premi.

En el cas del IV Premi de Narrativa Curta, els treballs de la modalitat adulta hauran de tindre una extensió màxima de 10 fulls, i mínima de 5; en la modalitat jove, l’extensió màxima serà de 5 i 2 fulls la mínima. Pel que fa al I Premi de Poesia, en les dos modalitats l’extensió serà entre 20 i 40 versos o equivalent.

La totalitat de les bases es poden consultar al web www.flix.cat a l’apartat de “Participació” del menú principal.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 56 = 58

Últimes notícies