HomeSense categoriaNova víctima mortal per positiu de coronavirus a les Terres de l'Ebre...

Nova víctima mortal per positiu de coronavirus a les Terres de l’Ebre i 135 nous casos sospitosos a residències

Les Terres de l’Ebre va sumar ahir una nova  víctima  mortal per positiu de coronavirus SARS-CoV-2, un fet que no succeïa des del passat 19 d’abril, deixant en 15 la xifra de morts totals confirmats pel virus, i disparant l’increment de sospitosos determinats per professionals facultatius en l’àmbit privat i en residents a residències. En el primer grup en només un dia, de dilluns a dimarts, s’ha vist un increment de 181 persones, deixant el total en 2017, mentre que a les residències tenien ahir  dimarts 420 sospitosos, 135 més que el dia anterior. La resta de xifres no ha sofert variacions excepte les dos  altes hospitalàries que sumades a les anteriors fan un total de 110. Amb el recompte oficial avui el total de morts és de 39, dels quals 15 són considerats positius i 24 sospitosos.

El Departament de Salut informa que a Catalunya fins ara hi ha hagut un total de 51.672 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR). D’altra banda, hi ha un total de 111.107 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas.Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalari, positiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 5.835 persones. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 3.843 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 749. A més, del nombre total de positius arreu del país, 8.039 són professionals sanitaris, mentre que 5.362 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 29.574 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 10.556 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 22.518 són casos sospitosos.

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 10.073 persones fins el dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 2.902 han mort a una residència, 120 a un centre sociosanitari i 568 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies