HomeSense categoriaNoves soldadures, Fab Lab o ciberseguretat, a les jornades tècniques de l’Institut...

Noves soldadures, Fab Lab o ciberseguretat, a les jornades tècniques de l’Institut de l’Ebre

Del 25 al 28 de febrer es fa una nova edició de les Jornades Tècniques que anualment organitza l’Institut de l’Ebre de Tortosa, amb desenes d’activitats, conferències i ponències programades, o amb el tradicional EbreChallenge -competició en què els participants plantegen per grups solucions a problemes que afecten el territori.

El projecte Video Art Game, solucions per a la indústria 4.0 i mecanismes de domòtica, però també l’Skate com a eina d’integració social, la gestió de residus a les Terres o el delta de l’Ebre, són alguns dels àmbits protagonistes. Destaca la sessió sobre ciberseguretat a les empreses, que es farà el dimarts, dia 25, i tindrà com a ponents Andreu Brú, director de Tecnologia de Pimec, i Raúl Roca, professor de ciberseguretat a la Universitat de Barcelona.

L’endemà, dia 26, es farà el Wellding Day per a empreses, entre les 9.30 h i les 13 h i que inclourà una classe de teoria aplicada a noves tecnologies de soldadura i la posada en pràctica amb maquinària d’última generació. El mateix dia 26, a partir de les 18.30 h, hi haurà una ponència sobre marques i patents i la tècnica d’Amposta Empresa Laia Escrivà explicarà el cas del Fab Lab (laboratori de fabricació digital) Terres de l’Ebre, ubicat a Amposta i donarà pas a una taula rodona amb membres de la comunitat de productors del laboratori

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

17 + = 24

Últimes notícies