HomeEconomiaOberta la convocatòria 2022 d’ajuts de lloguer per a persones majors de...

Oberta la convocatòria 2022 d’ajuts de lloguer per a persones majors de 65 anys al Montsià

Les persones majors de 65 anys o que compleixin aquesta edat durant el 2022 ja poden sol·licitar les subvencions per al pagament del lloguer que atorga l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya. “Amb aquestes subvencions ajudem a famílies amb ingressos baixos o moderats a fer front al pagament del lloguer. L’ajut màxim és de 200 euros mensuals per família (2.400 euros anuals) i el mínim de 20 euros al mes (240 euros anuals)“, explica el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig.

Per poder beneficiar-se d’aquestes subvencions cal tenir la residència legal a Catalunya, ser titular del contracte de lloguer de l’habitatge i que sigui el domicili habitual i permanent. A més, en el cas de les Terres de l’Ebre el cost del lloguer no pot superar els 400 euros mensuals. (900 € en cas de famílies nombroses o que algun membre tingui concedida una diversitat funcional i el barem de mobilitat favorable reconegut pel Departament competent).

El termini per sol·licitar els ajuts ha començat aquest divendres 25 de febrer i finalitza el proper 29 d’abril.

Per demanar la subvenció és necessària el NIF/NIE de la unitat de convivència, el contracte de lloguer vigent i els rebuts de lloguer de l’any 2022. Es pot tramitar telemàticament a través de la pàgina web: Subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans o bé, presencialment a la seu del Consell Comarcal del Montsià demanant cita prèvia cita prèvia.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

24 + = 31

Últimes notícies