Òscar

Fa uns dies, de manera sobtada, ens va deixar l’Òscar Carles Chavarria, veí i regidor de l’EMD de Bítem. La veritat és que, com sol passar en aquestes ocasions, són poques les paraules de consol que podem transmetre a la seua família i els seus amics. Mai ningú no espera marxar d’aquesta vida de manera tan ràpida. La fortalesa i l’exemple de l’Òscar en vida de ben segur que ajudaran la família a superar aquests moments tan complicats.

Tanmateix, el que sí que podem fer és agrair, i molt, tot allò que aquesta persona ha fet per nosaltres al llarg de la seua trajectòria. És per això que vull escriure aquestes breus línies en record de tot el compromís de l’Òscar amb relació als valors de progrés i defensa de la terra que tant de temps va predicar en un context en què era difícil fer-ho.

Volem recordar que l’Òscar era un home de rostre dur per fora, però bo i honest per dins; que estimava l’agricultura, el camp, la muntanya i l’ecologia. Era un home de poble i del poble, sempre amb un compromís sincer per la justícia social, per ajudar la gent. Ho saben els seus companys, durant molts d’anys a la  YKK, al Club Montaspre i a tants de llocs on participava. I tot, sempre a partir de l’estima i l’orgull que sentia pel seu poble, Bítem, que posava per bandera i per damunt de tot, defensant sempre la idea de cohesionar i fer avançar el poble de manera conjunta, entre tots i totes.

Òscar, som molts els companys i companyes que et volem donar les gràcies per tot el teu compromís i per tot el que has fet aquests anys defensant aquests ideals de progrés per a tothom. Sempre et recordarem i et portarem dins nostre com un exemple d’un home senzill però amb les idees clares. Gràcies, Òscar.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies