HomeSense categoriaPaüls obrirà la piscina municipal el 24 de juny i preveu mantenir...

Paüls obrirà la piscina municipal el 24 de juny i preveu mantenir la Festa Major

BAIX EBRE // L’Ajuntament de Paüls ha fet públic que obrirà la piscina municipal el 24 de juny i que la temporada s’allargarà fins al 6 de setembre. L’Ajuntament està pendent de les mesures de seguretat sanitària que caldrà emprendre una vegada superades les fases de desescalada i sosté que adoptarà els canvis d’organització necessaris per a obrir la piscina. “La piscina a un poble com el nostre és molt important, per tant, si l’evolució de la pandèmia del coronavirus no canvia i continua sent positiva, per Sant Joan obrirem”, ha explicat l’alcalde de Paüls, Enric Adell.

D’altra banda, l’alcalde de Paüls ha explicat que enguany l’Ajuntament no organitzarà la tradicional revetlla de Sant Joan, una festa que incloïa actes infantils, un sopar popular, la foguera i ball. “Encara és tot molt recent, no està clar en quina fase estarem i pensem que és millor que la ciutadania acudisca als bars i restaurants del poble, respectant l’aforament i així també ajudem el sector de la restauració”, ha dit Adell.

Finalment, l’Ajuntament de Paüls informa que intentarà mantenir la Festa Major en honor a Sant Roc, tot i que enguany no hi haurà hereus ni pubilles, ja que els que ho havien de ser enguany ho podran fer el 2021. “Tal com hem fet amb la Festa de la Cirera ens reinventarem i farem els actes que ens permeten els protocols de salut”, ha assenyalat l’alcalde de Paüls.

La modificació de 2 metres de distància per seguretat a 1,5 metres és un canvi important en l’opinió de l’alcalde que facilitarà la realització de determinats actes. “Este any és excepcional, però hem de fer tot el possible per ajudar el món de la cultura, que és molt important pel nostre país, i que ara s’ho està passant molt malament. No seran unes festes iguals, però ara tot és diferent”, ha dit Adell, que sosté que si es planteja que el públic torne als partits de futbol també ha de ser possible que s’organitzen alguns actes de festa major.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 81

Últimes notícies