HomeSense categoriaL'Ebre suma quatre nous positius de coronavirus i dos altes hospitalàries en...

L’Ebre suma quatre nous positius de coronavirus i dos altes hospitalàries en l’última setmana

TERRES DE L’EBRE // La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre ha registrat quatre casos nous de coronavirus i dos altes hospitalàries més des del passat 3 de juny. Així doncs, els casos confirmats acumulats arriben a 329, només 16 són de residències, i ja són 129 pacients que han rebut l’alta. Pel que fa a les defuncions, 44 persones han mort des de l’inici de la pandèmia, 15 de les quals van ser diagnosticats amb la Covid-19. 

Xifres a Catalunya
El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 69.049 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya. Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.108 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 103. A més, 1.242 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 38.757 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 14.429 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.434 persones fins ara, amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’estes, 6.787 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.082 a una residència i 787 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies