HomeSense categoriaPaüls suspèn la festa major del 13 al 18 d’agost

Paüls suspèn la festa major del 13 al 18 d’agost

BAIX EBRE // L’Ajuntament de Paüls ha decidit finalment suspendre la festa major, que havia de tenir lloc entre el 13 i el 18 d’agost. Tot i que a principi d’estiu l’Ajuntament havia optat per mantenir la festa major, ja que les perspectives de la pandèmia havien millorat, el creixement de casos de coronavirus les últimes setmanes ha fet que el govern local es replantegés la celebració de les festes.

“Este any 2020 està sent un any tant dur com imprevisible, dia a dia la pandèmia de la Covid-19 torna a créixer amb força i això ens ha obligat a actuar per tal de protegir el benestar de les paülsenques i paülsencs”, ha manifestat l’alcalde de Paüls, Enric Adell.

L’Ajuntament ha replantejat el programa festiu i ha previst l’organització d’un seguit d’actes d’estiu per estes dates. Uns actes que seran de caràcter limitat i on els accessos i la participació es veuran restringits. “La prioritat de l’Ajuntament és seguir vetllant per la salut dels veïns del poble, per tant, als actes podrà assistir-hi un nombre reduït de persones, evitarem així la massificació que tan perillosa ha demostrat ser amb el coronavirus”, ha dit Adell.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 61

Últimes notícies