Per aquí no passo

El regne d’Espanya estaven preocupats perquè alguns manifestants es proposessin boicotejar les votacions del dia 10 de novembre. Es volien enviar policies i guàrdies civils per protegir les urnes. Algunes urnes han d’estar protegides pels civils i altres han de ser atacades per aquestos mateixos guàrdies. Per aquí no passo.

Diuen els mateixos que hem de respectar les decisions judicials. Així se’ls omple la boca quan es tracta de les sentències del Procés o de les ridícules euroordres del jutge Llarena.

Diuen els mateixos que hem de respectar les decisions judicials. Així se’ls omple la boca quan es tracta de les sentències del Procés o de les ridícules euroordres del jutge Llarena. Ara en les condemnes dels ERE d’Andalusia diuen (entre ells Bono, el consogre del cantant Rafael) que els condemnats són bones persones. Per aquí no passo.

Els casos de corrupció de Madrid (exemple Canal Isabel II, València, Múrcia…) han passat a la història, Granados, González i les presidentes són de sucre. En canvi els Pujol, Mas…,sense ser condemnats són culpables de tot. Per aquí no passo.

Els que coneixem gent del PP sabem que la majoria pensen com VOX, vaja són bastant franquistes. Per tant, ja estaven al PP i ara tenen l’oportunitat de tornar-se a posar la camisa, blava, és clar. El temps serà testimoni que el PP quasi desapareixerà i VOX el substituirà. Per aquí no passo, VOX ==PP.

L’antic Tribunal de Orden Público de la dictadura ara es l’Audiència NACIONAL. Així poden portar a la capital de l’Estat la repressió del que els interessa. Sobretot als catalanistes. Els moviments separatistes d’altres comunitats no els interessen. Catalunya sí, és massa rica i representa quasi el 25% de tots els diners. D’on han sortit els diners dels ERE d’Andalusia, els robatoris de Múrcia, Extremadura, Castella i Lleó… Per aquí no passo.

Avui llegint el llibre de Wyoming, m’ha recordat el que sempre penso, que la nostra transició va ser vigilada pels militars franquistes, el clero i el capitalisme. Allò d’atado y bien atado era una realitat. Es varen atrevir a nomenar un rei que es succeïa per la procreació sexual, no per la votació. Avui encara hi ha gent que ho troba romàntic i li riu les gràcies a una nena que és princesa i futura reina. Desitjo que les noves generacions no ho permetin i… per aquí no passo.

Jordi Casanova Giner
Jordi Casanova Giner
advocat i escriptor aficionat
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies