HomeUrbanismePimec encarregat de la dinamització dels polígons de l’Oriola i Tosses

Pimec encarregat de la dinamització dels polígons de l’Oriola i Tosses

 

Amposta vol dinamitzar els polígons de l’Oriola i Tosses. Per això, el conveni anual que acaba de signar amb Pimec es destinarà a millorar-ne la gestió per fer-los més atractius per noves implantacions i millorar els serveis a les empreses que estan instal·lades.

El polígon de Oriola esta ubicat a tocar de l’N-340 i el de Tosses es força conegut per una oferta combinada per activitats industrials i d’oci però a repensar. El gruix dels 10.000 euros del conveni anual amb Pimec es destinaran a dinamitzar-los.

Pimec coordinarà la gestió, encarregant-se de les convocatòries i els actes d’ambdues associacions de propietaris. Sobre la taula, necessitats a curt termini, com millorar la senyalització, la il·luminació i la promoció. Prioritari també el desplegament de la fibra òptica. “N’hi ha i hi ha la possibilitat de desplegar-la però hem d’estudiar amb els operadors com ho fem perquè aquesta sigui potent i assequible. És cert que en aquests moments pots tenir fibra, però potser a uns 800 euros al mes. No totes les empreses, si són petites sobretot, poden tenir 800 euros al mes de consum de fibra”.

En el marc d’aquest Pla de dinamització, el govern municipal també ha anunciat que els diners que sortiran de la venda dels terrenys disponibles a l’Oriola es reinvertiran als polígons. De moment, s’està a punt de tancar la compravenda d’una de les parcel·les per uns 60.000 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

21 + = 26

Últimes notícies