HomeEsportsPodi de Rokas Jusca a la segona cursa de la Lliga Catalana...

Podi de Rokas Jusca a la segona cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens al circuit Arbres Blancs d’Avià

ESPORTS // Rokas Jusca (MC Amposta), continua la seua positiva trajectòria en aquest inici de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens 2021, aconseguint un nou podi en la segona cursa disputada al circuit de Motocròs Arbres Blancs d’Avià.

Una setantena de pilots es van donar cita al traçat de la comarca del Berguedà, on gràcies a la bona feina del Moto Club Foc i Fuegu els corredors van poder gaudir d’un circuit en perfectes condicions per a la pràctica del motocròs.

En la categoría  MX50, la igualtat va ser la nota dominant en les dos mànegues. Iker Cano (MC Segre) va ser el pilot més ràpid de la primera mànega, i Mateo Torres (MC Polea SX), en la segona, que es va  quedar a les portes del podi després de no puntuar en la primera mànega. Al final primera posició per a Iker Cano, amb 38 punts. Eleu Jose (MC 3 Turons), segon, amb 36, i Rokas Juska (MC Amposta), tercer amb 30. A la classificació general és líder Iker Cano amb 65 punts, seguit de Mateo Torres amb 58 i tercer lloc per Rokas Jusca amb 52.

Unai Ortiz (MC Tortosa), va sumar 4 punts,finalitzant en catorzena posició de la categoría MX 65, en la que es va imposar Nil Pallarés (MC Segre), líder de la general en la que Unai Ortiz és vinté amb 9 punts.
La próxima cursa de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens será el 12 de setembre al circuit de Martorelles.