HomeEsportsPodi de Rokas Jusca en la prova del Campionat de Catalunya de...

Podi de Rokas Jusca en la prova del Campionat de Catalunya de Motocròs de nens a Amposta

Prop d’un centenar de pilots van competir en la quinta prova del Campionat de Catalunya de Motocròs de nens al Parc d’Oriola d’Amposta.

La cursa organitzada pel Moto Club Amposta va reunir pilots repartits entre les quatre categories en joc: MX50, MX65, MX85 Cadet i MX Juvenil. El traçat de Terres de l’Ebre va presentar un estat immillorable per a la pràctica del motocròs, acompanyat d’un dia radiant i una temperatura d’allò més agradable.

La penúltima cita de la temporada confirmar a Marc Roma com el primer guanyador del campionat, en la categoria MX85 Juvenil. Alejandro Liñan i Àlex López, segon i tercer, respectivament, van completar les posicions de podi.

Rokas Juska es va emportar el triomf de la categoria dels més petits, MX50. El pilot del Moto Club Amposta es va imposar en la segona mànega del dia, fent bona la segona posició de la primera per enfilar-se fins al primer calaix del podi. Malgrat guanyar la primera cursa del dia i sumar els mateixos punts que Juska, Mateo Torres es va haver de conformar amb la segona posició. Eleu José va completar les posicions d’honor de la categoria.

En la classificació general Mateo Torres (MC Polea SX), segueix ferm al capdavant de la classificació general amb un total de 219 punts, 30 més que Rokas Juska (MC Amposta), que amb 186, té assegurada la segona posició. El tercer és Eleu José (MC 3 Turons), amb 129.

Pel que fa a la categoria MX65, Nil Pallarés va protagonitzar una autèntica exhibició. El pilot del Moto Club Segre ha vençut les dos mànegues demostrant una gran superioritat. El podi el van completar Pau Caudet i Oleguer Riba, segon i tercer, respectivament. Aitor Pla del MC Alcanar va finalitzar en dissetena posició.

Carlos Prat es va imposar clarament en la categoria MX85 Cadet. L’última prova on es decidiran la majoria de títols serà el 21 de novembre al circuit d’Olvan.