HomeSocietatQuatre sacerdots operaris seran beatificats el dissabte 30 d'octubre a Tortosa en...

Quatre sacerdots operaris seran beatificats el dissabte 30 d’octubre a Tortosa en una cerimònia sense precedents

Francisco Cástor Sojo López, Millán Garde Serrano, Manuel Galcerá Videllet y Aquilino Pastor Cambero formen l’últim grup per beatificar d’un total de 30 màrtirs de la Germandat de Sacerdots Operaris Diocesans durant la persecució religiosa del segle XX a Espanya.

El Cardenal Marcello Semeraro, Prefecte de la Congregació per a les Causes dels Sants, presidirà una cerimònia sense precedents a la ciutat prevista per a les 11.00 hores del dissabte 30 d’octubre a la Catedral Basílica de Santa Maria de Tortosa. El Director General de la Germandat, D. Florencio Abajo, el bisbe de Tortosa, Monsenyor Enrique Benavent, concelebraran l’Eucaristia de beatificació junt amb altres quatre cardenals, vint bisbes i més de 80 sacerdots.

Més de 500 pelegrins vinguts de diferents punts d’Espanya, Portugal i Itàlia han confirmat la seva assistència a una cerimònia que es podrà seguir per televisió a tota Espanya gràcies a la retransmissió en directe que farà TreceTV.

Durant tot el cap de setmana s’han previst a la capital del Baix Ebre una sèrie d’actes religiosos, concerts i diverses activitats per convertir en una festa la beatificació dels sacerdots operaris, després d’haver aconseguit l’oportú decret per part del Papa Francesc el 29 de setembre de 2020.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 75 = 84

Últimes notícies

-->