HomePolíticaPolèmica per la supressió de la plaça que el nou regidor de...

Polèmica per la supressió de la plaça que el nou regidor de Junts ocupava a Roquetes Comunicació

Els tres grups de l’oposició a Roquetes, Junts, Movem i el PSC, van votar en el darrer ple en contra del punt de l’ordre del dia destinat a ratificar la modificació de la plantilla de personal laboral del consistori, en mostrar-se en contra de l’amortització de la plaça que fins fa poc havia ocupat el nou regidor de Junts Antolí Ortiz a l’ajuntament de Roquetes.

La portaveu del grup municipal, Lídia Saura, va ser la més bel·ligerant i va titllar de “maniobra política” i “atac personal” que s’haja amortitzat la plaça d’Ortiz aprofitant que este tenia l’excedència forçosa per incompatibilitat del càrrec de regidor amb el de tècnic i cap de programació de la societat de comunicació. Saura va acusar el Govern republicà de voler substituir la plaça suprimida per un nou cap de comunicació de l’Ajuntament “afí a l’equip de Govern”. “Han volgut matar dos pardals d’un tret”, va expressar. El portaveu de Movem, David Poy, va concloure que “l’Ajuntament ha perdut perquè no ha sabut trobar una solució a un problema debatut durant quatre anys”, i la representant del PSC, Georgina Ebre, va acusar l’executiu local de falta d’ètica.

En canvi, l’alcalde d’ERC, Ivan Garcia, va defensar la gestió que ha fet l’equip de govern després de convocar l’estabilització de llocs de treball a què l’obligava, segons diu, la legislació estatal. ERC sosté que al concurs de mèrits per l’estabilització de plantilles només es va poder presentar un dels dos tècnics d’Antena Caro perquè Ortiz “no té la titulació exigida”.

Pel que fa a la figura d’un nou cap de premsa, Garcia defensa que si bé era més fàcil contractar directament un càrrec eventual de confiança, l’equip de govern va optar per amortitzar la plaça existent i crear-ne una de nova, la de cap de Comunicació, com a “figura professional al servei de tota la Corporació, de tots i totes”, no només de l’equip de Govern. L’alcalde, que s’esplaia en un comunicat que es pot llegir a la secció d’Opinió, va garantir la legalitat i transparència del procés de selecció del nou cap de comunicació.n

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 6 =

Últimes notícies