HomeSalutPrimer pas per a l’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la...

Primer pas per a l’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta amb l’anunci de licitació del projecte i l’obra

Aquest dimecres, 14 de desembre, s’ha publicat la licitació del projecte i obra de l’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. La durada prevista del contracte per la redacció del projecte i l’obra és de 18 mesos, i la previsió d’inici és l’abril de 2023. Les obres al centre, per tant, començarien a l’inici del segon semestre de 2023. El pressupost total de la licitació és de 38.706.848,51 €.

El contracte contempla l’ampliació de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, per a ús de Bloc Quirúrgic, Esterilització, Hospital de Dia, Consulta Externa, Farmàcia, serveis generals de suport i aparcament. L’edifici ha de contribuir a millorar determinats serveis que ja arrossegaven mancances estructurals de temps enrere. L’actuació contempla una obra de nova construcció de 10.618,38 metres quadrats, una reforma de 1.200,50 metres quadrats, la connexió entre l’Hospital i el centre de la ciutat de Tortosa, noves infraestructures, afectacions i preexistències, i una superfície d’urbanització estimada en 7.442,01 metres quadrats.

Ateses les característiques tècniques de la licitació, el seu pressupost i el termini especialment reduït d’execució, l’opció més eficient i eficaç, que assegura la millor resposta a les necessitats detectades, ha estat la contractació conjunta de la redacció del projecte i l’execució de les obres.

L’execució de l’obra es preveu en dues fases separades en el temps. Una primera fase d’execució de l’obra nova, urbanització, noves infraestructures, afectacions i preexistències, i una segona fase que inclourà les obres de reforma de la segona planta de l’edifici actual, amb l’equipament corresponent.

Íngrid Roca, gerent de la Regió Sanitària Terres Ebre, ha valorat molt positivament “que un projecte tan necessari per a la salut de la població de Tortosa i les Terres de l’Ebre continuï endavant“, destacant que el projecte d’ampliació “suposarà una millora en la qualitat de l’atenció a les persones i als professionals que hi treballen, mentre continuem avançant amb la mirada posada a un nou Hospital a l’Ebre“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

40 + = 48

Últimes notícies