HomePolíticaProgrés per la Ràpita-PSC ha tancat un acord de govern per al...

Progrés per la Ràpita-PSC ha tancat un acord de govern per al pròxim mandat amb Junts per la Ràpita, la Ràpita XXI i Futur la Ràpita

Progrés per la Ràpita-PSC, ha tancat un acord de govern per al pròxim mandat amb Junts per la Ràpita, la Ràpita XXI i Futur la Ràpita. Javier Reverté “Xapo” ha anunciat el pacte com “un acord basat en una nova manera d’entendre la política local, on tothom ha d’ajudar a construir el poble que volem”.

El futur alcalde rapitenc ha afegit que se centra no només en la Ràpita “que volem construir en els pròxims quatre anys, sinó també de cara al futur”. Les línies programàtiques principals, ha aclarit, són les eines de desenvolupament local, industrialització, fer un salt qualitatiu en turisme, l’atenció a les persones i la sostenibilitat.

El candidat socialista ha afirmat que “ha sigut molt fàcil trobar punts d’acord”, un fet que corroboren la resta de partits que conformaran el nou govern municipal.
Ha apuntat, també, que “la ciutadania el 28 de maig va parlar i un candidat va guanyar clarament les eleccions”. Reverté ha explicat que com va repetir durant la campanya la seva idea era que hi hagués una àmplia representació de sensibilitats que trobessin els punts d’acord que permetin treballar tots plegats per fer avançar la Ràpita.

Del nou cartipàs municipal cal destacar que la Junta de govern local quedarà distribuïda amb 4 tinences d’alcaldia per al Progrés per la Ràpita-PSC i una tinença d’alcaldia per a Junts.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 59

Últimes notícies