HomeTurismeReobrir portes de les Coves Meravelles, sinònim de començar una nova temporada

Reobrir portes de les Coves Meravelles, sinònim de començar una nova temporada

Obrir portes o tancar portes sempre s’ha associat en moments de canvis, acabar etapes o començar-ne de noves. Aquest és el cas de les Coves Meravelles, el principal atractiu turístic del municipi de Benifallet, que un any més, obre les seves portes a la temporada 2023 aquest proper dissabte 21 de gener i tanca l’any 2022 amb un alt nombre de visites. Concretament, 37.788 entre les Coves Meravelles i el Llagut.

No obstant, aquest nombre de visites marca l’inici de la nova temporada 2023 fixant així un nou objectiu per assolir. Seguir sumant i seguir fent la feina cada dia, millor. Seguint el patró d’anys enrera, les Coves Meravelles reben més d’un 70% de turisme nacional.

La majoria d’aquest, centrat principalment en els caps de setmana i festius. D’aquesta manera, el turista estranger prefereix visitar aquest espai geològic i “meravellós” entre setmana o, com és cada cop més comú, en èpoques de l’any no tan freqüentades. La desestacionalització, que cada cop està sent més normalitzada en els darrers anys, ha potenciat que llocs com el municipi de Benifallet, acabin tancant únicament un mes a l’any per tal de poder recarregar les piles i organitzar la propera temporada.

Enguany, Benifallet ha apostat per invertir, remodelar i renovar, el seu Departament Turístic creant així nous llocs de treball amb l’objectiu d’atendre a tots els turistes que aprofiten els mesos amb menys aglomeracions, per fer turisme i viatjar. Des d’aquest primer mes de gener, l’Oficina de Turisme estarà oberta (de 10h a 18h) amb una nova figura professional: una tècnica en turisme que s’encarregarà d’organitzar i gestionar el dia a dia de tot allò que envolta el patrimoni turístic del municipi de Benifallet.

Aquest any, s’implementaran millores i es presentaran noves idees amb l’objectiu de millorar el llegat turístic que el municipi de Benifallet fa anys que dóna a conèixer. El Llagut també tornarà a posar-se en marxa a mitjans del mes de Març per seguir oferint els tours mostrant la flora i la fauna de la zona, la història del poble i les seves peculiaritats que el diferencien i el fan ser, el Cor de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies