HomeSense categoriaRoigé diu que Jordan està mentint i enganyant als ciutadans perquè ell...

Roigé diu que Jordan està mentint i enganyant als ciutadans perquè ell sap que els diners d’inversions no poden destinar-se a subvencions

TORTOSA // L’alcaldessa de Tortosa, Mertixell Roigé, no ha dubtat en contestar de manera categòrica al regidor de Movem, Jordi Jordan, al que acusa d’amagar la veritat sobre el destí que poden tenir els diners del capítol d’inversos de qualsevol ajuntament. La polèmica arranca de l’acusació del regidor de l’oposició sobre el destí de la partida econòmica que servirà per a arranjar la plaça de l’ajuntament i el seu entorn. Ell diu que s’hauria de destinar als més necessitats i Roigé li recorda que tècnicament és impossible, “tot i que no cal, per que estic convençuda que ja ho sap, la legalitat vigent impedeix que els diners que formen part del capítol d’inversions es puguen destinar a cap finalitat diferent, ni subvencions ni cap altra. Una situació que el Sr. Jordan hauria de conéixer després de tants anys a l’administració local, i que fa evident que està enganyant. Una vegada més“. Roigé ha recordat que l’obra compta amb una important subvenció de la Diputació de Tarragona, de 571.000 euros, que l’Ajuntament ha aconseguit per dur a terme aquesta obra, “i en cas que no es fes, estos fons es perdrien, ja que no es poden destinar a cap altre concepte. És el pla d’obres de la Diputació, i tots els ajuntaments de la demarcació de Tarragona els destinen a fer obres al seu municipi”.
L’alcaldessa ha dit també a través del seu compte d’instagram que ” l’actuació a la plaça de l’ajuntament i cinc carrers de l’entorn és una obra molt important per a la ciutat, una aposta pel centre comercial que vol fer l’entorn més amable per a les persones i, a la vegada, revitalitzar econòmicament Tortosa en un moment tan complicat com l ‘actual“. Al final del seu comentari Roigé li fa una pregunta: “la Sra Colau del partit del Sr Jordan fa obres a Barcelona? Evidència sí. Per què són necessàries i per què els recursos d’inversions cal que es destine a obres. Si no es perden. I segurament si no féssem les obres les estarien reclamant dient que aquest govern no fem res”. L’alcaldessa acaba dient que continuaran treballant “independentment de le mentides de l’oposició”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 24

Últimes notícies

-->