HomeSense categoriaRoquetes aprova un pressupost de 6,3 milions per al 2020, que suposarà...

Roquetes aprova un pressupost de 6,3 milions per al 2020, que suposarà una important millora en camins municipals

El Ple de l’Ajuntament de Roquetes ha aprovat un pressupost per al 2020 de 6.397.330 euros, fet que representa un increment de l’1,28% (79.356,31) respecte als del 2019.

Els comptes del 2020 preveuen un increment dels ajuts i aportacions a les entitats del municipi amb l’objectiu de garantir el bon funcionament del teixit associatiu del municipi. “En estos pressupostos incrementem les subvencions a la majoria d’entitats”, va assegurar l’alcalde, Paco Gas, a l’hora que va recordar que s’estan fent millores a molts equipaments municipals “que beneficien també moltes entitats”. Una altra de les prioritats del govern de Roquetes és garantir tot el catàleg de serveis d’atenció a les persones que oferix l’Ajuntament. La regidora d’Hisenda, Teresa Moreso, ha recordat que “tot este esforç pressupostari s’ha pogut portar a terme sense augmentar la pressió fiscal a la ciutadania, ja que l’Ajuntament de Roquetes porta 7 anys consecutius sense augmentar les ordenances, amb una gestió cada vegada més transparent, eficient i responsable dels recursos municipals”.

 

Principals inversions

Pel que fa al capítol d’inversions, que suma la quantitat de 530.324,15 euros, cal destacar la millora del carrer Major i l’avinguda Ports de Caro amb l’arranjament dels escocells de l’arbrat, a més de millores forestals a la zona de Cova Avellanes, la pavimentació de l’aparcament de la piscina coberta, així com la millora de la primera planta de l’edifici de l’Ajuntament per a millorar l’àrea d’atenció a les persones. També hi haurà una important partida per a la millora de camins municipals. Així, el 2020 s’invertiran en total 514.313 euros, una part a càrrec dels pressupostos del 2020 i l’altra a càrrec del superàvit del 2018 (215.313 euros), “una quantitat en camins mai invertida, en un sol any, al nostre municipi”, va dir l’alcalde. També s’inclou a l’apartat d’inversions l’enderroc de la zona ubicada entre el carrer Murrall i el carrer Matarranya i l’adequació del Casal de la Raval de Cristo.

El pressupost va ser aprovat amb el vot a favor del govern d’ERC, l’abstenció de PSC, Movem i Ciutadans i el vot en contra de Junts, els antics socis de govern dels republicans. El PSC ha insistit que l’abstenció ha estat “un exercici de responsabilitat perquè volem que Roquetes no s’ature”. 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

66 + = 67

Últimes notícies