HomeSense categoriaVídeo · Roquetes presenta la campanya promocional "Des de Roquetes estàs connectat...

Vídeo · Roquetes presenta la campanya promocional “Des de Roquetes estàs connectat al món”

BAIX EBRE // El regidor de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha presentat el vídeo “Des de Roquetes estàs connectat al món”, que té l’objectiu “de fomentar el teletreball a totes aquelles persones que després del confinament que hem patit per la Covid-19 han vist que una vida més tranquil·la en un entorn més rural però que alhora està dotat de tots els serveis necessaris per a poder dur a terme treballs de forma telemàtica és possible”.

El vídeo destaca els trets més característics de Roquetes, com poden ser l’Observatori de l’Ebre, el Parc Natural dels Ports, el comerç local de proximitat, i tots els serveis dels quals disposa una ciutat de 8.000 habitants.

El principal element de la campanya és un vídeo de 3 minuts on es narra la història d’una noia que al seu dia va fer el pas de deixar la ciutat per una vida més tranquil·la, i on pot seguir treballant al municipi mitjançant el teletreball.

Ivan Garcia ha destacat que “Roquetes és un terme sense problemes de connectivitat on qualsevol persona pot escollir entre viure al nucli urbà o en qualsevol punt del disseminat per poder treballar sense problemes d’internet. A més disposem de bons equipaments sanitaris, educatius, esportius, culturals i científics com l’Observatori de l’Ebre. Som capital del Parc Natural dels Ports amb la seua seu a l’antic escorxador municipal”.

L’objectiu de la campanya segons explica Ivan Garcia “és conscienciar a tothom que a Roquetes es pot teletreballar i també es pot gaudir d’una vida tranquil·la i sense estrès per a tota la família. Des de l’Ajuntament de Roquetes pensem que si amb això aconseguim créixer com a ciutat, per poc que siga, l’objectiu de la campanya ja està aconseguit”.

L’empresa Gisela Bosch-Dinamització Local, especialitzada en consultoria, assessorament i gestió de la sostenibilitat en els àmbits del patrimoni natural i cultural, el desenvolupament local i el turisme, ha col·laborat en la co-producció del vídeo que ha estat realitzat pel roquetenc Jordi Allepuz, professional de la imatge a l’Ebre.

 

Vídeo

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

28 + = 31

Últimes notícies