HomePolíticaRosalia Pegueroles repetirà com a candidata a l’alcaldia d’Aldover

Rosalia Pegueroles repetirà com a candidata a l’alcaldia d’Aldover

L’actual alcaldessa d’AldoverRosalia Pegueroles i Gisbert, ha fet saber que tornarà a encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana –Construïm Aldover a les eleccions municipals del mes de maig  vinent. Pegueroles repetirà com alcaldable després de convertir-se en la primera candidata i alcaldessa d’Esquerra Republicana al municipi en aconseguir la majoria absoluta amb quatre regidories l’any 2019.

Durant aquesta legislatura des del govern municipal s’han impulsat iniciatives destacades, com la instauració de l’escola bressol rural (infantil 1 i 2), les millores fetes al Casal Municipal (aïllament, insonorització, eficiència energètica) i l’arranjament del parc infantil. També s’ha instaurat la recollida de residus porta a porta i s’ha fomentat l’energia renovable amb instal·lacions fotovoltàiques a les cobertes dels edificis municipals i fanals amb enllumenat solar als carrers del poble

Rosalia Pegueroles té per objectiu revalidar la majoria absoluta per donar així continuïtat al projecte engrescador i transformador implementat aquesta legislatura. Per això liderarà un equip on combinarà experiència de govern, capacitat de  gestió i noves incorporacions.

Esquerra Republicana ha estat la força guanyadora en les darreres eleccions catalanes i generals al municipi, fet que ofereix molt bones perspectives a la candidatura republicana per revalidar l’èxit de les anteriors eleccions municipals.

Pegueroles, a més d’alcaldessa, també és vicepresidenta sisena del Consell Comarcal del Baix Ebre i responsable de l’Àrea de l’Atenció a les persones d’aquesta institució.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies