HomePolíticaSales i Marcos fan costat a Antonio Ollés com alcaldable de Junts...

Sales i Marcos fan costat a Antonio Ollés com alcaldable de Junts a Santa Bàrbara

Divendres, al Smartcentre de Santa Bàrbara, la diputada i portaveu de Junts per Catalunya, Mònica Sales, i la presidenta de Vegueria de les Terres de l’Ebre, han presentat al cap de llista de Junts per Santa Bàrbara, Antonio Ollés, per a les eleccions que vénen municipals. A l’acte celebrat han assistit diferents càrrecs territorials de Junts tant orgànics com polítics.

Ollés ha volgut destacar que es presenta amb molta il·lusió, tot recordant que és el primer cop que encapçala una candidatura. “Tinc les ganes intactes per continuar treballant per Santa Bàrbara -ha afirmat-, i amb l’experiència que dóna haver estat quasi nou anys de regidor i quasi tres d’alcalde“. El candidat afegia que “també em presento perquè compto amb la confiança del meu equip actual. Entre quatre regidors hem pogut portar el poble endavant, i en moments molt complicats (covid, renúncia de l’anterior alcalde, trencament del pacte de govern, greus episodis meteorològics, etc.). Sabem com afrontar els problemes“.

El cap de llista de Junts ha fet valdre que el municipi de Santa Bàrbara té uns bons equipaments: escola, institut, escola música, llar d’infants, centre de dia, CAP, instal·lacions esportives, Smartcentre, serveis socials, pavelló, nau polivalent, deixalleria, depuradora, museu… Per tant, una de les prioritats per al pròxim mandat serà bolcar-se en treure’ls el màxim profit per donar el millor servei a les persones.

Ollés també té projectat una sèrie d’inversions que considera indispensables per al creixement d’aquest municipi de l’interior de la comarca del Montsià com ara: l’última fase (de nou) de la canalització del barranquet; la construcció d’una bassa de laminació que ens protegirà de futures barrancades, o la rehabilitació de planta primera i el soterrani de l’edifici històric de l’Ajuntament, així com la imprescindible renovació de carrers.

Per acabar, Ollés ha volgut ressaltar la importància de centrar la política del seu govern en solucionar els problemes actuals dels planers i planeres: envelliment de la població i dels edificis, necessitat de sòl industrial, noves ofertes educatives, pla per dinamitzar el jovent. L’alcaldable ha acabat dient: “prepararem un programa que doni resposta a tots aquests problemes“.

Ollés és enginyer de professió, i va accedir a l’alcaldia aquesta legislatura havent desenvolupat la seua vida laboral en diverses empreses implantades al territori.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies