HomeSalutSalut inicia les obres d’ampliació de l’actual consultori local de Jesús

Salut inicia les obres d’ampliació de l’actual consultori local de Jesús

Salut ha iniciat les obres d’ampliació de l’actual consultori local de Jesús per tal de fer front a les necessitats més immediates de la població de referència i facilitar les condicions de treball dels professionals mentre no estiga disponible el consultori de nova construcció.

El pla funcional de l’ampliació ha estat aprovat pel CatSalut a proposta de la Regió Sanitària Terres Ebre, que ha recollit la demanda tant dels professionals del consultori com de la Gerència Territorial de l’ICS, que és qui s’ha encarregat de licitar l’obra, la qual ha estat adjudicada per un import de 57.282,97 €.

Esta ampliació serà possible a la cessió d’espais de l’edifici del mercat de Jesús, adjacent a l’actual consultori, i permetrà guanyar tres noves consultes que seran destinades a consulta de medicina general, consulta d’infermeria i consulta polivalent (circuit respiratori, proves diagnòstiques i cures). La durada prevista de les obres és de cinc setmanes.

Nou consultori local de Jesús

En les setmanes vinents es disposarà del document definitiu de projecte executiu, que permetrà iniciar la fase de licitació de l’obra de construcció del nou consultori local a l’EMD Jesús.

El nou equipament permetrà disposar d’espais assistencials més adequats per a l’atenció sanitària i millorar-ne l’accessibilitat, amb un increment important de les sales de consulta, que en seran 9 en total: 4 sales de consulta mèdica, 4 de consulta d’infermeria i 1 sala de consulta polivalent/extraccions i tractaments d’emergència i observació. A més, hi haurà una aula de grups i educació sanitària.

El CatSalut ha encomanat la licitació a Infrastructures.cat amb un import previst d’1.083.000 € i amb l’objectiu que puga entrar en funcionament l’any 2024.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 6 =

Últimes notícies