HomeSocietatSant Jaume convoca una assemblea participativa per a decidir com serà la...

Sant Jaume convoca una assemblea participativa per a decidir com serà la rehabilitació de l’antic Convent

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha convocat una assemblea participativa per a decidir com ha de ser la futura rehabilitació de l’antic Convent de les Germanes Terciàries Trinitàries.

La rehabilitació pretén acabar amb els actuals problemes de filtracions i humitats que suposen el deteriorament de l’edifici i aconseguir que siga eficient energèticament, sostenible i adaptat als serveis que s’hi ha de prestar, amb l’objectiu de reconvertir l’edifici amb el nou Centre de Serveis Socials del municipi.

Actualment, l’edifici acull ja el servei de Centre de Dia per a la Gent Gran i també el servei del Banc dels Aliments i la voluntat de l’Ajuntament és traslladar-hi també els serveis socials d’atenció primària i els serveis d’acollida d’immigrants i d’inserció laboral.

L’edifici de l’antic Convent de les Germanes Terciàries Trinitàries, està ubicat al carrer Montserrat i disposa de 1.100 m² distribuïts en 2 plantes (planta baixa i planta primera), a més de comptar amb un magatzem, un pati a la façana principal i un espai d’hort i jardí a la part posterior de l’edifici. El convent va ser construït l’any 1940 i durant dècades ha funcionat com a centre cultural i social de Sant Jaume d’Enveja. El convent va tancar a principis de la dècada dels anys 2000 i l’any 2006 es va signar el primer conveni de cessió entre la congregació i l’Ajuntament per a l’ús com a Centre de Dia. L’any 2020 este conveni es va renovar aconseguint la cessió de tot l’edifici i dels espais annexos durant un període de trenta anys.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

82 + = 87

Últimes notícies