HomeSocietatLa Ràpita s'adhereix a la campanya 'La mar comença aquí, recull els...

La Ràpita s’adhereix a la campanya ‘La mar comença aquí, recull els residus perquè no arriben a la mar’

La Ràpita s’adhereix a la campanya de conscienciació social per l’alta concentració de residus en els ecosistemes marins.

La campanya, impulsada per l’Associació Catalana de Dones de la Mar (ACDM) amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita i la Unió de Comerç Rapitenc, pretén sensibilitzar la ciutadania de les problemàtiques que hi ha al món marítim, a través dels comerços i restaurants de la Ràpita.

El projecte consisteix en el fet que els comerços, bars o restaurants que se sumen al projecte han de situar en un lloc visible el material que se’ls lliura: un retall de xarxa de pescar, una etiqueta i un cartell que diu ‘La mar comença aquí, recull els residus perquè no arriben a la mar’. A l’interior de la xarxa es dipositen botelles de plàstic i altres residus a fi de visibilitzar la recollida. Els mateixos establiments són els encarregats de decidir la durada de l’exposició.

Per subvencionar i tirar endavant el projecte, es demana als establiments adherits que facen una aportació voluntària de cinc euros a l’ACDM.

La regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, argumenta que “des de l’Ajuntament acollim aquesta iniciativa en moltes ganes perquè és molt gratificant ajudar a les associacions a visibilitzar problemàtiques existents per conscienciar la ciutadania”.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 66 = 72

Últimes notícies