HomeEsportsSegona victòria en dos partits del Viladecans Bàsquet de l'ampostina Paula Curto

Segona victòria en dos partits del Viladecans Bàsquet de l’ampostina Paula Curto

Incontestable victòria de l’Unilever Viladecans Bàsquet, amb qui juga l’ampostina Paula Curto, en el derbi davant el Bàsquet Almeda, equip que les havia vençut a la final de la Lliga Catalana de LF2, però es van poder treure l’espineta que tenien clavada amb escreix com demostren els vint-i-cinc punts de diferiència que van aconseguir les jugadores d’Enric González que al descans ja manaven amb un avantatge de +19 (11-30).

Als primers deu minuts el resultat reflexava un 5 a 10 que demostrava que els dos equips no estaven encertats en atac, una faceta on van poder millorar notablement les del Baix Llobregat a l’inici del segon quart que va ser decisiu per desnivellar el partit amb un parcial de 6 a 20 que deixava el duel vist per sentència en marxar als vestidors. A la represa les locals van evidenciar un sensible milloria en l’aspecte anotador tot i que les visitants es van tornar a imposar durant els tercers deu minuts amb un 11 a 17, que eixamplava més les distàncies tancant el quart amb un 22-47. En els darrers deu minuts de partit, es van dedicar a controlar el duel i cedien un empat a 10 punts que deixava el marcador amb el 32-57 definitiu, que li permet al conjunt d’Enric González imposar-se en el segon partit en aquest inici de lliga.

La jugadora ebrenca Paula Curto, que ha estat utlitzada durant 17:30 minuts, ha contribuït en la victòria de l’Unilever Viladecans BF amb nou punts, amb tres de quatre llençaments des de la línia de tres punts, i ha fallat dos tirs lliures, sent la segona màxima encistelladora del seu equip per darrera la seua companya Sílvia Marcelo, autora d’onze punts.

En la propera jornada, la tercera del campionat de lliga, rebran dissabte vinent a casa a partir de dos quarts de set del vespre a l’Stadium Casablanca, que en aquesta jornada ha caigut derrotat per un ajustat 56-58 davant el Fustecma Castelló. El Viladecans després de les dues primeres jornades de lliga lidera la classificació emparellat a 4 punts amb el Claret i el Mataró.