HomeEducacióSet grups escolars confinats en la primera setmana del curs acadèmic a...

Set grups escolars confinats en la primera setmana del curs acadèmic a les Terres de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // El Departament d’Educació ha confinat set grups escolars a les Terres de l’Ebre arran de la detecció dels primers casos positius per coronavirus des de l’arrencada de curs el passat dilluns 14 de setembre. Segons les últimes dades, hi ha grups estables d’alumnes en aïllament a Alcanar, les Cases d’Alcanar, Gandesa, Móra d’Ebre i Tortosa. 

Els primers casos de coronavirus en centres educatius ebrencs es van detectar la setmana passada a l’Escola de Remolins de Tortosa, en detectar-se el positiu d’una xiqueta de quart de primària i dies més tard també van confirmar el contagi del seu germà, la qual cosa va portar Educació a confinar els dos grups estables dels infants; així com es va detectar un positiu a l’Escola Puig Cavaller de Gandesa, on hi ha en quarantena un grup de cinquè de primària. 

Segons les dades del Departament, el balanç de la primera setmana del curs acadèmic 2020-2021 suma als dos grups de Tortosa i el de Gandesa confinats, s’afegix ara un a la Llar Vila dels Xiquets d’Alcanar, un a l’Escola Marjal de les Cases d’Alcanar, un a l’Escola Lluís Vinyes de Móra d’Ebre i un a l’Institut Julio Antonio també de Móra d’Ebre. 
 

A Catalunya hi ha 303 grups confinats en 218 centres educatius
El 96% de centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament. A data d’avui, hi ha 303 grups confinats en 218 centres educatius dels diferents territoris a causa del coronavirus.

S’ha confinat la llar d’infants municipal de Can Dragó, que s’afegeix a la llar d’infants Petit Montessori (antiga llar d’infants Tintín) i  l’Escola bressol municipal de Gràcia.

El nombre de grups confinats en funció de la tipologia de centre és la següent:

  • Llar d’infants privades: 6
  • Llar d’infants municipals: 43
  • Escoles de 2n cicle d’infantil i primària: 104
  • Instituts d’ESO, Batxillerat i FP: 71
  • Escola d’ensenyaments artístics superiors: 1
  • Instituts Escola: 6
  • Centres privats concertats: 60
  • Centres privats: 10
  • Centres d’educació especial: 2
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 38 = 42

Últimes notícies