HomeSocietatSetanta persones s'insereixen professionalment a través del programa 30 Plus al Baix...

Setanta persones s’insereixen professionalment a través del programa 30 Plus al Baix Ebre

Setanta persones s’han inserit laboralment a través del programa 30 Plus que ofereix el Consell Comarcal del Baix Ebre, amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de persones en situació d’atur, majors de 30 anys i baix nivell formatiu, proporcionant la formació i competències necessàries per a ocupar un determinat lloc de treball.

Quant a les insercions laborals han seguit el criteri marcat per les bases del programa, així un mínim d’un 25% dels participants han estat persones en situació d’atur de llarga durada i un mínim d’un 60% han estat persones majors de 45 anys en situació d’atur.

Els professionals contractats han estat del món de l’hostaleria, administratius, atenció al públic, informadors turístics, mosso de magatzem, conductors de camió, treballadors agrícoles, treballadors familiars, comercials i fusters entre altres.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura ha destacat “l’esforç realitzat per l’equip tècnic de l’àrea d’Activació Econòmica del Consell Comarcal ha permès assolir tant el nombre d’empreses disposades a la contractació d’aquests perfils, com la recerca, selecció i formació dels candidats”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 22

Últimes notícies