HomeSocietatL'Ajuntament d'Amposta estrena l’aplicació mòbil eAgora per seguir fomentant la participació ciutadana

L’Ajuntament d’Amposta estrena l’aplicació mòbil eAgora per seguir fomentant la participació ciutadana

L’Ajuntament d’Amposta estrena l’aplicació mòbil eAgora, un programari gratuït per a dispositius Android i iOS que vol fomentar la participació ciutadana.

L’eAgora funciona com una xarxa social, tot i que, a més de perfils personals, les persones usuàries poden seguir canals temàtics per estar al dia de les notícies de la ciutat. Així, les entitats, empreses i la ciutadania podran crear el seu propi perfil i fer servir l’aplicació com a canal de difusió, ja siga incorporant informació i iniciatives com esdeveniments a l’agenda municipal. En un futur també s’implementaran altres mòduls que poden permetre la realització d’enquestes i propostes ciutadanes o tràmits municipals, sempre segons les necessitats que es detecten des de l’àrea de Participació Ciutadana.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, concretava que esta aplicació complementa la que s’havia fet servir fins ara “les dos aplicacions conviuran al mateix temps, ja que la de l’Ajuntament és unidireccional i serveix per a mantenir informada a la ciutadania, a banda del registre d’incidències, mentre que eAgora té la voluntat de ser un canal de més interacció entre la ciutadania i el consistori”, deia Tomàs.

La regidora de Participació Ciutadana, Carla Bonfill, afegia que “esta eina fomenta donar visibilitat i reforçar aquelles accions amb un major impacte positiu al municipi i les relaciona directament amb l’Agenda 2030 i els ODS”. També assenyalava que “l’aplicació s’està desplegant en altres administracions d’arreu de l’Estat, cosa que permet consultar eAgores d’altres municipis i, alhora, projecta la nostra ciutat cap a l’exterior“.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 67 = 70

Últimes notícies