HomeInfraestructuresS'inicien les obres de reparació el ferm de la Via Verda entre...

S’inicien les obres de reparació el ferm de la Via Verda entre Roquetes i Jesús

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha començat les obres de reparació del ferm del Camí Natural Via Verda de la Zafán entre Roquetes i Jesús.

El Camí Natural Via Verda de la Val Zafán entre Roquetes i Jesús presenta degradacions en el ferm i donat que és una via molt transitada per usuaris, tant a peu com en bicicleta, s’han dut a terme els treballs de manteniment.

Concretament, l’actuació consisteix en la realització del fresat del paviment existent, la realització del reg asfàltic i la col·locació d’una capa d’anivellament, així com una capa d’acabament amb mescla bituminosa en calent. Uns treballs que tenen un cost de 32.432,52 euros i que realitza l’empresa Arnó Infraestructuras.

Els treballs d’asfaltat de la via s’han executar avui al matí per la qual cosa la via ha restat tallada i la previsió és que a la tarde ja quede restablert el trànsit.

“És necessari revertir el deteriorament de la Via Verda en el tram entre Roquetes i Jesús per garantir la seguretat dels usuaris”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que ha recordat l’aposta del govern comarcal pel cicloturisme.

En este mateix tram, l’empresa pública Tragsa executa les obres de renovació de la barana de fusta que serveix de protecció a la vorera.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 8

Últimes notícies