HomeSense categoriaSis positius més eleven a 376 els contagis acumulats per coronavirus a les...

Sis positius més eleven a 376 els contagis acumulats per coronavirus a les Terres de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // Les dades oficials facilitades pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya  eleven a 376 persones els positius acumulats per la Covid-19 a les Terres de l’Ebre, el que significa un augment de sis persones del diumenge 12 al dilluns 13 de juliol. 

Dades de Catalunya
El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 77.364 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya.Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.186 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 45. Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 40.239 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la COVID-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 15.151 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.
Quant a la comarca del Segrià, des de l’inici de la pandèmia hi ha hagut 3.447 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2, dels quals 139 han mort amb la COVID-19.

Informació declarada per les funeràries
Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.624 persones fins ara, amb la COVID-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.910 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.112 a una residència i 799 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 72 = 80

Últimes notícies