HomeSense categoriaSOREA llança una campanya per a fomentar la factura digital i reduir...

SOREA llança una campanya per a fomentar la factura digital i reduir l’ús del paper

SOREA, empresa gestora del cicle integral de l’aigua, ha llançat una campanya per animar els seus usuaris a passar-se a la factura digital i contribuir així a reduir el consum de paper i la producció de residus.

L’usuari no només podrà rebre les factures de forma digital sinó també la resta de correspondència relativa al servei li podrà arribar a través de correu electrònic. D’esta manera, a més, la comunicació és més efectiva i immediata.

 

Sota el lema ‘Cada gest, sostenible’ 

SOREA ha elaborat una campanya que posa el focus en la sostenibilitat mediambiental i social. D’una banda, la companyia promou reduir el consum de paper alhora que es disminueix la generació de residus, la qual cosa té un impacte directe en la sostenibilitat del planeta. De l’altra, SOREA destinarà l’estalvi que suposa deixar d’enviar esta correspondència a una causa social: el Programa de Pobresa Energètica de Creu Roja. La companyia va destinar 325.500 euros el 2018 a fons socials a 157 municipis de Catalunya, de forma que més de 1.500 llars en situació de vulnerabilitat econòmica van pagar zero euros pel seu servei d’aigua. Amb esta donació a Creu Roja, SOREA reforça el seu compromís amb garantir l’accés a l’aigua a la població vulnerable.

Per tal de facilitar el tràmit als seus usuaris, SOREA ha posat en marxa el lloc web http://www.holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari. Un web on, a més, es pot veure en temps real el nombre de persones que han decidit fer el pas definitiu cap a la correspondència digital.

 

Amb la campanya ‘Els boscos, vius. I la correspondència, digital’,

SOREA espera assolir un increment significatiu dels usuaris que es passen a la factura electrònica i, d’esta manera, fer entre tots i totes un gest important per a la sostenibilitat del planeta. Actualment, el 22% dels titulars d’un contracte amb la companyia subministradora d’aigua ja han fet el pas a la factura digital i Montse Solé, la seua directora de Clients, posa l’objectiu en 20.000 noves altes.

Amb la finalitat de fer realitat la sostenibilitat mediambiental i desenvolupar un major compromís social amb els col·lectius més vulnerables, SOREA va elaborar un pla estratègic de desenvolupament sostenible, el REwater Global Plan (2017-2021), un full de ruta que li permetrà avançar donant resposta a la seua responsabilitat ambiental, social i econòmica com a empresa. Mitjançant este pla, la companyia ha establert compromisos ferms i quantificables adreçats a reforçar el model d’economia circular i de sostenibilitat ambiental, social i econòmica en tota la seua activitat.

 

El Programa de pobresa energètica de la Creu Roja

La pobresa energètica és un fenomen a l’alça a Catalunya. Actualment afecta el 10% de la població, xifra que s’ha duplicat des del 2008, segons alerten l’Aliança contra la Pobresa Energètica i la Taula d’entitats del Tercer Sector Social.

L’indicador de pobresa energètica de l’Observatori de la Creu Roja ha augmentat gairebé 40 punts en 7 anys, que ha passat del 42% el 2011 al 79,3% el 2018. De fet, la Creu Roja a Catalunya ha atès el 2018 més de 760 persones afectades per la pobresa energètica i hi ha destinat més de 150.000 euros per donar-hi una atenció integral més enllà del pagament de factures. D’esta manera, s’han dut a terme activitats de dignificació de les condicions de vida, com ara arranjaments de les llars, o accions preventives a través de tallers de sensibilització i conscienciació per l’estalvi en els consums. També s’han fet acompanyaments de persones en risc d’exclusió social en els tràmits per la sol·licitud de bonificacions d’aigua, per exemple, a banda de la revisió de contractes i millora de les condicions.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

13 + = 16

Últimes notícies