HomeCulturaTeatre, dansa i circ, a la nova temporada d’Amposta Arts Escèniques

Teatre, dansa i circ, a la nova temporada d’Amposta Arts Escèniques

La nova temporada d’Amposta Arts Escèniques comptarà amb més d’una desena d’espectacles de teatre, dansa i circ entre agost i desembre.

La nova temporada continua apostant pel teatre familiar -en col·laboració amb la Xarxa Amposta- i el teatre amateur amb la programació de dos obres del grup  Terra Baixa d’Amposta. La programació, però, també inclou obres professionals com Les coses excepcionals, de Pau Roca, (6 d’octubre) o La tendresa, coproduïda per T de Teatre i Dagoll Dagom (14 de desembre), i que són els caps de cartell d’esta nova temporada. “La proposta seguix sent la de mantenir tot el suport del consistori cap a la programació cultural de la ciutat”, ha assenyalat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i és que la nova temporada inclou també la programació de propostes ja consolidades i de gran èxit com són el Delta Chamber Festival o el FesticAM, el Festival de Teatre i Circ d’Amposta.  

 

Pla d’impuls de la dansa

A més, la regidora de Cultura, Inés Martí, ha avançat que Amposta ha estat inclosa dins del Pla d’impuls de la dansa de la Generalitat de Catalunya, una acció que treballa “per a reforçar i ampliar els espais d’exhibició en l’àmbit nacional”. Així, segons la regidora de Cultura, des del consistori se seguirà treballant per a programar més espectacles de dansa oberts a tots els públics. Entre les accions impulsades dintre d’este Pla hi ha diversos espectacles del FesticAM, a més de la programació d’espectacles per a l’alumnat dels centres educatius, des primària fins a batxillerat. S’ha programat espectacles com Fili Busters, una proposta de circ per a educació primària; Momo o l’estranya història dels lladres del temps, dirigida des dels 9 anys fins a alumnes d’ESO; i Transmissions, que inclou tallers, conferències i espectacles sobre dansa contemporània on podran participar des d’alumnes d’ESO i Batxillerat fins a escoles de dansa i ball.

 

Teatre familiar

Pel que fa al teatre familiar la nova temporada d’Amposta Arts Escèniques dona un nou impuls a la programació de la Xarxa d’Amposta “amb una aposta per obres de més qualitat”, ha assegurat Martí. Així destaca la programació de l’obra de teatre musical Tom Sawyer el dissabte 28 de setembre a càrrec de la companyia Lazzigags. També s’ha programat L’aventura d’avorrir-se (19 d’octubre), una obra que reflexiona sobre la gestió del temps per part dels infants i que pretén motivar la seua creativitat. Finalment cal destacar la programació de la petita Capmany (30 de novembre) i del musical Estela i la clau màgica ( 6 de desembre)

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies