HomeSocietatTivenys impulsa la creació d’un arxiu digital amb documents sobre la història...

Tivenys impulsa la creació d’un arxiu digital amb documents sobre la història del municipi

L’Ajuntament de Tivenys ha anunciat la creació d’un nou arxiu digital d’història del poble, amb l’objectiu de “preservar tot el patrimoni històric i cultural que actualment està en paper o a la memòria dels més grans i així garantir que no quede en l’oblit i el puguem transmetre a les noves generacions”. Amb este repte, es crearà un arxiu digital públic amb fotos, documents i relats de veu de tota la gent del poble que en vulga aportar, i que a més a més podran ser consultats per qui vulga.

L’equip de govern municipal, vinculat a ERC a través del grup Implicats, ha fet una crida a la ciutadania perquè porte material per digitalitzar a l’ajuntament, en horari d’atenció al públic, de dilluns a divendres, o en el cas que ja estiga en format digital, que l’envie directament al correu electrònic o al número de WhatsApp de l’Ajuntament.

També es convida a concertar dia i hora per a enregistrar testimonis orals, o a enviar la gravació telemàticament. “Preservem la història del nostre poble, ensenyem-la a les noves generacions perquè sàpiguen d’on venen, coneixem els nostres avantpassats i no oblidem mai els nostres orígens”, defensen els impulsors de la iniciativa

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 55

Últimes notícies