HomeEsportsTivissa serà dissabte 27 d’abril escenari de la Final Territorial de Bitlles...

Tivissa serà dissabte 27 d’abril escenari de la Final Territorial de Bitlles dels Jocs Esportius Escolars

La població de Tivissa serà escenari el proper dissabte 27 d’abril de la Final Territorial de Bitlles dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. 

La competició reunirà a partir de les deu del matí  a  prop de cent esportistes en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet tant masculí com femení, mantenint actiu un dels esports tradicionals amb més  acceptació a les comarques de l’Ebre.

El reglament estableix que els participants portaran a terme 9 tirades dividides en 3 rondes de 3 tirades consecutives. A cada tirada, es llançaran entre 1 i 3 bitllots per poder establir la puntuació de la tirada corresponent. En cas de disposar de 4 bitllots, es triaran 3 d’entre els 4 per a cada tirada. La jornada està organitzada pel Consell Esportiu de la  Ribera d’Ebre, sota la coordinació de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre,  i compta amb el suport de l’ajuntament  i l’AMPA de l’escola de Tivissa i el consell comarcal.

Els jocs esportius, un programa del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, tenen el seu punt culminant en les Finals Nacionals, que en el cas de  les Bitlles serà el 2 de juny a Igualada on aniran els millors classificats de la Fase Territorial.  

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

27 + = 30

Últimes notícies