HomePolíticaToni Gilabert presenta la candidatura d’Endavant l’Aldea "amb la voluntat de liderar...

Toni Gilabert presenta la candidatura d’Endavant l’Aldea “amb la voluntat de liderar el canvi”

L’alcaldable d’Endavant l’AldeaEsquerra Republicana de CatalunyaAntoni Gilabert i Rodríguez, va presentar divendres a la nit, davant més de tres-centes persones que omplien la Sala polivalent Ramon Salvadó, els integrants de la candidatura que liderarà a les eleccions del 28 de maig.

Gilabert va voler destacar la joventut, empatia, formació, capacitat de gestió, implicació social i trajectòria professional dels seus membres. “Aquesta és una llista molt potent, molt renovada i que reflecteix la diversitat de la societat aldeana”.

A més Toni Gilabert va afirmar que “volem tornar a liderar el canvi a l’Aldea perquè hem de tornar a ser un referent  al territori i prendre grans decisions de futur, com ja vam fer quan vam estar al davant de l’Ajuntament. Per això tenim molta il·lusió en aquest projecte que estic segur, que si la gent ens fa confiança, millorarà molt la vida dels aldeans i les aldeanes”.

Enric Adell, alcalde de Paüls i vicepresident de la Diputació de Tarragona, va participar a l’acte per donar suport a la candidatura encapçalada per Gilabert.

Els integrants d’Endavant l’Aldea – Esquerra Republicana de Catalunya són: Antoni Gilabert Rodríguez, Estefania Blanch Llosa, Albert Borràs Tafalla, Montse Cervellera Piñol, Joaquín Cugat Paulino, Joana Figueras Casanova, Gerard Bertomeu Príncep, Ursula Blanch Panisello, Mario Guerrera Fernández, Cinta Mola Arques, Ireneo Blanch Bayo, Tere Pallarés Piñol, Aleix Colera Piñana, Carme Estorach Bernal, Pilar Curto Segovia, Fernando Falcó Abella, Laia Benito Faiges, Marc Martínez Arnal, Jenifer Gilabert Vidiella, Antonio Monteso Brunet, Corina Cardona Gilabert; i Eli Fabuel Quesada.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 36 = 39

Últimes notícies