HomeEducaci贸Tornem a les escoles demana flexibilitzar la mascareta, eliminar les bombolles i...

Tornem a les escoles demana flexibilitzar la mascareta, eliminar les bombolles i limitar les quarantenes als positius

El col路lectiu Tornem a les escoles s’ha mostrat insatisfet amb el plantejament de l’inici del curs escolar, per segon cop en pand猫mia. Entre d’altres, ha demanat eliminar les quarantenes preventives per contacte estret sense fer cap distinci贸 entre vacunats i no vacunats. Ha proposat que aquests confinaments es limitin als casos positius, com es fa en altres pa茂sos. Tamb茅 ha sol路licitat fer tests preventius setmanals als centres educatius, posant-los a disposici贸 de les fam铆lies, eliminar els grups bombolla i flexibilitzar l’煤s de la mascareta. En general, han reclamat als departaments de Salut i Educaci贸 retornar a la m脿xima normalitat com m茅s aviat millor i ha considerat que ja es va tard en aquest aspecte.

Sobre la mascareta, ha considerat especialment necessari flexibilitzar el seu 煤s entre l’alumnat amb necessitats especials. A m茅s, ha apostat per la seva eliminaci贸 en espais a l’aire lliure.

Pel que fa als grups bombolla, el col路lectiu s’hi ha oposat i ha demanat retornar a les barreges, els desdoblaments de grups i a les especialitats educatives. “Ja 茅s hora“, han afirmat en un comunicat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

5 + 2 =

脷ltimes not铆cies