HomeSense categoriaTortosa comença els preparatius per a unes festes de la Cinta 2021...

Tortosa comença els preparatius per a unes festes de la Cinta 2021 “gairebé normals”

TORTOSA // Des d’este dilluns, 7 de juny, ja són en vigor les noves mesures dictades pel Procicat al conjunt de Catalunya. Una normativa que permet ampliar la capacitat d’actes culturals o esportius, i que també obre la porta a dur a terme festes majors, encara que hi continuen havent restriccions pel que fa al tipus d’actes o per la manera com s’han de dur a terme. 

Coincidint amb l’entrada en vigor d’estes noves mesures, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha anunciat que l’Ajuntament treballa per a programar unes festes de la Cinta 2021 “gairebé normals”, atenent a l’evolució de com avance la situació de pandèmia i el possible relaxament d’estes mesures al llarg de l’estiu: “hi ha actes de la Cinta que, amb les restriccions que hi ha a hores d’ara, no podrien ser possibles. Actes com el correfoc, el cos iris o el circuit de penyes. Però des de l’Ajuntament treballem amb la previsió de tots els escenaris possibles per si, arribat el moment, poguéssem incloure estes activitats al programa”, ha assenyalat Roigé. 

En el mateix sentit, l’alcaldessa ha explicat que ja ha mantingut reunions amb les entitats socials, culturals i esportives de la ciutat per explicar-los el plantejament inicial. Una trobada en la qual també els ha transmès la possibilitat de tindre pubilles i pubilletes a la Cinta 2021. Atès que l’any passat es van haver de suspendre els actes de les festes i que tampoc hi va haver representants de les entitats, enguany les associacions de la ciutat que ho vulguen podran presentar les pubilles i pubilletes del 2020 que ja haguessen inscrit aleshores així com també les representants juvenils o infantils corresponents al 2021. “Volem que les xiquetes puguen ser pubilles i que puguen tornar a gaudir de la Cinta”, ha remarcat Meritxell Roigé. 

Per ser pubilles es poden presentar xiques nascudes entre l’1 de gener del 2002 i el 31 de desembre del 2005, mentre que les pubilletes estan compreses entre l’1 de gener del 2011 i el 31 de desembre del 2014. Les fitxes d’inscripció s’han de presentar al departament de Festes fins al 18 de juny, en la franja horària de 12 a 14 h o mitjançant un correu electrònic a festes@tortosa.cat. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

65 + = 72

Últimes notícies