HomeSense categoriaMóra d’Ebre passarà a recollir les escombraries porta a porta

Móra d’Ebre passarà a recollir les escombraries porta a porta

RIBERA D’EBRE // Móra d’Ebre implementarà el sistema de recollida de residus porta a porta en els propers anys. La pujada en la factura per a la gestió de residus urbans que no es reciclen fa que la majoria de municipis es plantegen optar per una recollida selectiva i dixar enrere l’abocament en contenidors.

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha reconegut en una entrevista a Ràdio Móra d’Ebre que “els costos es poden disparar” si no es fa el canvi, tot i que reconeix que “no serà fàcil” en una població amb les característiques urbanístiques i demogràfiques de Móra d’Ebre. 

Tot i això, Piñol destaca que gran part dels municipis de l’entorn ja estan implementant el porta a porta i la proporció de residus reciclats no augmenta amb el sistema de contenidors. A més, l’alcalde va lamentar també que alguns veïns de municipis propers on s’aplica el porta a porta “llancen els residus quan venen a comprar a Móra d’Ebre” i, per això, cal evitar que Móra “es convertisca en l’abocador de la comarca” i és un motiu més per a fer el canvi cap a la recollida porta a porta. 

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies