HomeSense categoriaTortosa convoca un concurs d'aparadors per donar visibilitat a la gent gran...

Tortosa convoca un concurs d’aparadors per donar visibilitat a la gent gran que viu en situació de soledat no volguda

TORTOSA // L’Ajuntament de Tortosa, la Fundació La Caixa i la Creu Roja Tortosa convoquen, en el marc del programa Sempre Acompanyats, el primer concurs d’aparadors “Ara més que mai, sempre acompanyats”. L’objectiu d’esta iniciativa és el d’implicar la ciutadania en el programa d’abordatge de situacions de soledat no volgudes entre la gent gran, i conscienciar de l’existència d’esta realitat.

El concurs està obert a la participació de tots els establiments d’àmbit comercial, empreses de serveis i de restauració del municipi de Tortosa. La temàtica del concurs ha de reflectir l’esperit de suport a la gent gran i es valorarà que l’aparador reflectisca el lema de la campanya: “Ara més que mai, sempre acompanyats”.  

La participació és gratuïta i, per fer-la, cal comunicar-ho mitjançant un correu electrònic a tortosa@creuroja.org, des del 26 de juliol fins al 15 de setembre indicant a l’assumpte el nom de la campanya, i fent constar al cos del missatge el nom i adreça de l’establiment, així com el nom complet i el telèfon de contacte de la persona titular del negoci. 

L’exposició dels aparadors serà com a mínim de l’1 al 24 d’octubre i el jurat visitarà els establiments durant este període. Valorarà l’originalitat, la qualitat artística i el treball de confecció, el missatge de la proposta d’aparador i l’adequació de la temàtica de la campanya. Es farà un reconeixement públic a tots els aparadors participants i, en especial, als tres que hagen obtingut una puntuació més elevada.

Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

58 + = 62

Últimes notícies