HomeSense categoriaTortosa destina 60.000 euros en subvencions per a la rehabilitació d'edificis del...

Tortosa destina 60.000 euros en subvencions per a la rehabilitació d’edificis del centre històric

TORTOSA // L’Ajuntament de Tortosa ja ha obert la convocatòria del 2021 per al foment de la millora d’elements col·lectius en edificis del centre històric de la ciutat.  

El consistori ha previst una dotació inicial de 60.000 euros a estes ajudes, que està previst que puguen créixer durant les pròximes setmanes.Les subvencions destinen un import equivalent al 50% del projecte de rehabilitació previst, amb diferents topalls en funció de quina tipologia es tracte: en el cas de millores a la façana, la subvenció màxima és de 4.000 euros; en el cas de cobertes, així com en actuacions d’eliminació de barreres arquitectòniques, un màxim de 3.000 euros; i per la millora d’elements comuns, 1.500 euros. 

Les bases i requisits necessaris es poden consultar a l’apartat de subvencions de la web municipal on també es poden descarregar els formularis per fer la petició. 

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Enric Roig, ha presentat este dimarts la nova convocatòria i ha convidat els propietaris i les comunitats de veïns de tot l’àmbit del centre històric a acollir-s’hi: “és una bona oportunitat per poder dur a terme actuacions de millora als edificis”, ha apuntat. 

La convocatòria d’enguany manté l’àmbit geogràfic de les edificacions que poden ser objecte de subvenció: a més dels barris que s’inscriuen dins del centre històric, també ho poden fer els habitatges d’edificis situats al carrer Pintor Gimeno, d’en Carbó, carrer i plaça de l’Àngel, plaça d’Agustí Querol i part del carrer de Sant Blai. Així mateix, també s’hi poden acollir edificis catalogats de la ciutat, encara que estiguen situats fora d’este àmbit geogràfic. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

87 + = 93

Últimes notícies