HomeSense categoriaTortosa refà el projecte de la futura plaça de la Catedral per...

Tortosa refà el projecte de la futura plaça de la Catedral per problemes imprevistos en la tipologia del subsòl

El govern de l’Ajuntament de Tortosa està refent el projecte de la futura plaça de la Catedral per problemes imprevistos sorgits per la tipologia del subsòl, segons ha explicat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

“Estem reformulant el projecte i quan el tinguem, que espero que sigui prompte, es portarà a terme una negociació amb l’empresa i s’exposarà a la Comissió d’Urbanisme”, ha explicat Roigé. Aquest replantejament ha fet que el ritme dels treballs s’hagi reduït gairebé a l’estat d’inactivitat. “Estem treballant amb els serveis tècnics, el director de l’obra i l’empresa adjudicatària per poder continuar l’obra”, ha assenyalat.

Roigé ha insistit en la complexitat de l’obra i en les moltes dificultats que s’han generat per justificar la situació actual d’execució d’aquest projecte. “Hem tingut problemes derivats de la tipologia del subsòl que han obligat a fer més micropilotatges dels previstos”, ha indicat.

Les obres d’aquest projecte es van adjudicar a l’empresa Benito Arnó per 1,89 milions d’euros (IVA inclòs) el 25 d’octubre de 2018 i consisteixen en el cobriment, la museïtzació de les restes arqueològiques i la urbanització de la plaça de la Catedral. Les obres van començar el 20 de desembre de 2018. El projecte és obra del gabinet Arquitecturia, de Josep Camps i Olga Felip, responsables d’altres actuacions a la ciutat com el Centre Cívic de Ferreries, la urbanització de la plaça de l’Absis o el nou Palau de Justícia.

 

Ebredigital
Ebredigital
Ebredigital
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies