HomeCulturaLa tercera edició de Femme in Arts a Lo Pati donarà el...

La tercera edició de Femme in Arts a Lo Pati donarà el tret de sortida amb ‘Una mujer fue la causa’ de LaboratoriA Flamenco Project

El tret de sortida d’aquest certamen el donarà aquest divendres, 22 de novembre, l’espectacle de flamenc experimental ‘Una mujer fue la causa’, de LaboratoriA Flamenco Project. 

Un projecte impulsat per quatre dones que tenen un llenguatge en comú, el del flamenc, amb ell experimenten, polvoritzant etiquetes amb una posada en escena eclèctica i arriscada on incorporen text, dramatúrgia i noves tecnologies, al mateix temps que analitzen la seua condició de dones.

La tercera edició de Femme in Arts. Visibles, a més d’explorar quines són les arrels de la violència masclista s’ha imposat també com a repte descobrir què vol dir ser dona en les diferents cultures. Des del diferent conjunt d’opinions i creences que conformen la imatge o concepte general. Fent un viatge per les andines fins al flamenc, passant pel món musulmà i sense deixar de banda les realitats més properes de les Terres de l’Ebre.

També hi haurà una jornada prèvia este dijous amb la presentació de l’exposició Cartografia íntima, de l’artista Núria Arias. Estarà instal·lada al vestíbul del centre d’art i que investiga sobre les connexions entre el cos humà i la mare terra, agafant entre altres referències la cultura dels maies, que consideraven que la terra era antropomòrfica i l’ésser humà una part indissociable de l’univers. L’artista es pregunta sobre la relació ara i aquí del nostre cos amb la terra que habitem, com la representem i com la sentim. Serà interessant escoltar el diàleg que s’establirà amb la també artista Teresa Mulet, que exhibeix a Lo Pati l’exposició “Camps de control”.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 84 = 93

Últimes notícies