HomeSense categoriaTortosa replanteja el festival A Cel Obert, amb una 7a edició marcada...

Tortosa replanteja el festival A Cel Obert, amb una 7a edició marcada per la Covid-19

TORTOSA // La 7a edició del festival A Cel Obert tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 d’octubre, es replanteja per complir amb totes les mesures de seguretat derivades de la pandèmia de la Covid–19: una única intervenció efímera en un espai obert, la plaça dels Dolors. Així ho han donat a coneixer el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Enric Roig, i la presidenta de l’Associació Festival A Cel Obert, Cristina Bestratén, en una compareixença de premsa que ha tingut lloc aquest divendres. A més, també s’ubicarà, al pati del Museu de Tortosa, una exposició retrospectiva de les 45 intervencions que han passat per les sis edicions anteriors del festival. 

En aquesta línia, Roig ha refermat el compromís de l’Ajuntament de Tortosa amb la #CuturaSegura, tot recordant que “s’ha treballat per programar activitats de cultura segura i donar oportunitats a les entitats del sector cultural”. “Garantim totes les mesures de seguretat per fer del festival un esdeveniment segur, que ajudi també a potenciar la reactivació econòmica de la ciutat”, ha tancat el regidor. 

Per la seua part, la presidenta del festival, Cristina Bestratén, ha explicat que les propostes que ja havien estat seleccionades per aquesta edició, d’un total de 97, es duran a terme el 2021. “Hi havia dos intervencions efímeres d’Itàlia i una altra del Perú, així com d’altres comunitats autònomes de l’Estat, i actualment no podem garantir la seua participació al certàmen”, ha dit Bestratén. 

Des del festival A Cel Obert també s’ha donat a conèixer que s’està treballant per poder repensar i replantejar el festival en un any important per la cultura, ja que el 2021 tindrà lloc la Capital de la Cultura Catalana a Tortosa. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies